Actief schoolbeleid

Hoe je passend onderwijs echt in praktijk kunt brengen
Hoe je passend onderwijs écht in praktijk kunt brengen
Over het boek

Het schoolbestuur heeft een grote invloed op het werk van de leraar in de klas. De kwaliteit van Passend Onderwijs hangt af van de keuzes die een schoolbestuur maakt. In Actief schoolbeleid worden waardevolle suggesties gedaan om beleid te formuleren en worden concrete handvatten gegeven om dat beleid vorm te geven met het team.

Actief schoolbeleid is bedoeld voor leidinggevenden, beleidsmakers, managers en samenwerkingsverbanden in schoolbesturen, scholen en scholengemeenschappen. Voor functionarissen die naast het nemen van beslissingen, ook de vonk kunnen zijn voor het ontsteken van het vuur in de scholen. Ook leraren en docenten zullen in dit boek de hobbels in hun praktijk van Passend Onderwijs herkennen en geïnspireerd worden, omdat het anders kán!

over : 

Peter Mol is orthopedagoog en directeur van Gedragpunt, scholing en advies. Hij heeft in vrijwel alle vormen van (speciaal) onderwijs veel ervaring als docent en leidinggevende. Hij schrijft artikelen en boeken over pedagogisch vakmanschap en Passend Onderwijs en weet in lezingen, workshops en op congressen leerkrachten te enthousiasmeren.

Technische info

EAN
9789401438322
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 29/11/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
NUR Omschrijving: Onderwijs algemeen
Uitgever: LannooCampus