Gratis e-book - slaapproblemen bij kinderen

Maak een einde aan slapeloze nachten: download het gratis eBook Slaapproblemen bij kinderen van Frits Boer!

LannooCampus biedt haar klanten de unieke kans om het eBook Slaapproblemen bij kinderen van prof.dr. Frits Boer gratis te downloaden. Een helder geschreven boek, gebaseerd op de recentste wetenschappelijke kennis van slaap en slaapproblemen, zodat  u als professional direct weer volledig op de hoogte bent. Ook bevat het boek veel praktische tips, waar ouders direct mee aan de slag kunnen. Ook bieden wij u de gelegenheid om gratis een printbare clientenpagina over slaapproblemen bij kinderen te downloaden. Hierop staan 10 tips om slaapproblemen bij kinderen te voorkomen, overzichtelijk op een rij. Handig om aan uw clienten mee te geven!

Over het boek

Slaapproblemen bij kinderen zijn goed te verhelpen, ook zonder medicijnen.

Slaapproblemen bij kinderen komen vaak voor, tot wel 50% van alle kinderen en jongeren heeft hier last van. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals onbedoelde gewoontevorming, maar ook medicijngebruik bij ADHD. Slaapproblemen bezorgen niet alleen de kinderen zelf, maar ook hun omgeving veel last. Dit kan leiden tot problemen binnen het gezin en op school.

Kennis van slaap en slaapproblemen en beschikking over de juiste vaardigheden, zijn voor ouders van groot belang om kinderen en jongeren te helpen hun slaapproblemen op te lossen. In zijn boek Slaapproblemen bij kinderen voorziet de auteur prof.dr. Frits Boer ouders, leerkrachten en zorgprofessionals hierin. Hij laat hen zien dat een goede slaaphygiene vaak een oplossing biedt, dit kan het gebruik van slaapmiddelen zelfs overbodig maken.

Het boek is helder geschreven en bevat veel praktische tips, waar ouders direct mee aan de slag kunnen. Bovendien biedt het boek hulpverleners en leerkrachten praktische handvatten om met ouders te communiceren over de slaapproblemen van hun kind.

Het boek is gebaseerd op de recentste wetenschappelijke kennis van slaap en slaapproblemen. Naast een duidelijke beschrijving van de kenmerken en oorzaken is er vooral veel aandacht voor de manieren waarop slaapproblemen kunnen worden aangepakt en welke behandelingen er mogelijk zijn. Hierbij wordt ook duidelijk gemaakt wat niet helpt en wat de beperkingen zijn van een bepaalde aanpak.

Downloaden

Je bent nog 1 stap verwijderd van jouw exemplaar van het gratis e-book Slaapproblemen bij kinderen. Laat hieronder je gegevens achter, we bezorgen je dan meteen de downloadlinks.

 

  •