Mindfulnesstraining en opleidingen

Hebt u interesse om zelf een mindfulnesstraining te volgen of wilt u mindfulnesstrainer worden? Onze auteurs geven regelmatig trainingen en workshops. Ontdek hieronder de verschillende opleidingen.

Susan M. Bögels

Prof. Dr. Susan M. Bögels is klinisch psycholoog, psychotherapeut, mindfulnesstrainer en supervisor VCGt. Ze is hoogleraar Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam en initiatiefnemer en directeur van UvA minds, behandelcentrum voor ouder en kind.

Mindful ouderschap

Mindful ouderschap werkboek voor ouders
 
► Trainingen & workshops

Rob Brandsma

Rob Brandsma is psycholoog met een eigen praktijk voor coaching, training en therapie. Hij geeft daarnaast mindfulnesstraining aan particulieren en bedrijven. Ook geeft hij lezingen en workshops over dit onderwerp. Daarnaast ontwikkelde hij samen met George Langenberg de training Mindfulkids.
 
Mindfulness Basisboek

Mindfulness Trainingsboek

Mindfulness Praktijkboek
 
► Trainingen & workshops

 

Janet Bosma | Fanny Mulder | Caroline Ploeg | Margreet Tijink

Janet Bosma is gezondheidspsycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o. Zij is verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.
 
Fanny Mulder is gedragstherapeutisch medewerker, verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.
 
Caroline Ploeg is orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut. Zij is verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.
 
Margreet Tijink is GZ psycholoog. Zij is verbonden aan Accare, een Nederlandse instelling voor kinderen jeugdpsychiatrie, en opgeleid als mindfulnesstrainer.
 
Bijzonder mindful
 
► Trainingen & workshops

 

David Dewulf

David Dewulf is arts en een autoriteit op het vlak van mindfulness. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness (I AM) op en geeft al jaren mindfulnesstraining, zowel aan volwassenen als aan jongeren. Hij leidde ook vele mindfulnesstrainers op. Daarnaast werkt hij nauw samen met verschillende universiteiten om het effect van mindfulness verder te onderzoeken.
 
Mindfulnesstraining bij jongeren
 
► Trainingen & workshops

 

George Langenberg

George Langenberg is leerkracht, yoga- en mindfulnesstrainer. Hij is een van de oprichters van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.
 
Mindfulkids, heartfulkids
 
► Trainingen & workshops

 

Monique Veerkamp

Monique Veerkamp is GZ-psycholoog, psychotherapeut en mindfulnesstrainer. Ze heeft ruime ervaring in de behandeling van mensen met een (ernstige) borderlinestoornis.
 
Stilstaan in de storm
 
 ► Trainingen & workshops