Van ingeblikt naar open zee

Product details

NULL

Afwerking: 
Andere uitvoering
Aantal pagina's: 
168
Afmetingen: 
250x180
Verschijningsdatum: 
26/11/2020
EAN: 
9789401472272
Nur-code: 
Leidinggeven, coachen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Van ingeblikt naar open zee

Een novelle die dagelijkse leiderschapsdilemma's bespreekbaar maakt
  • Leiderschapsboek zonder managementtaal

'Nadat hij zijn agenda had nagekeken, zijn documenten had opgeruimd en zijn laptop had opgeladen, verliet Nicolas het huis op het geluid van het zevenuurjournaal.
7.30 uur. Nicolas parkeerde zijn auto bij de conservenfabriek. De productie was volop aan de gang, maar op enkele verantwoordelijken na waren de kantoren nog stil.'

Wie een leiderschapsrol heeft, is altijd ook een vader of een moeder, een aandeelhouder of een werknemer, een zoon of een dochter, en moet dat bijzonder fragiele evenwicht beheren zonder te verdwalen. Generaties volgen elkaar op en moeten zich telkens weer aanpassen en de uitdagingen van een voortdurend veranderende omgeving aangaan, zonder in de jacht naar onmiddellijke efficiëntie de ziel te verliezen.

Van ingeblikt naar open zee vertelt het verhaal van een man die de vrijheid verloor om te worden wie hij wilde zijn. Deze businessroman gaat over verbinding met jezelf, met je omgeving en met de mensen die je na aan het hart liggen, zowel professioneel als persoonlijk. De vijf leessleutels op het einde van het boek geven je inzicht in hoe je de overgang naar een nieuwe dynamiek mogelijk maakt.

Dit boek is de vrucht van de ontmoeting en de vriendschap tussen twee auteurs die gedreven zijn door het verlangen om te inspireren.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Van input naar output
Prijs:29,99
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht

E-book ean

iBookstore