Dynamisch evenwicht

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
200
Afmetingen: 
245x170
Verschijningsdatum: 
08/05/2023
EAN: 
9789401490412
Nur-code: 
Leidinggeven, coachen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Dynamisch evenwicht

Van (on)macht naar kracht in werkrelaties
  • In je organisatie is het van belang het evenwicht te vinden tussen (on)macht en kracht.

Een goed presterend team bestaat uit krachtige persoonlijkheden die bereid zijn om samen te werken om een collectieve droom te realiseren. Maar hoe doe je dat in de dagelijkse praktijk? Dynamisch evenwicht toont hoe mensen met tegengestelde of complementaire kwaliteiten kunnen zorgen voor het noodzakelijke evenwicht in een duurzame, performante organisatie. Het geeft je vernieuwende en prikkelende inzichten die je aan het denken zetten, je bewust doen reflecteren én je goesting geven om er meteen mee aan de slag te gaan.

Het boek is verrijkt met verhelderende en verdiepende vragen. Deze vragen worden gesteld door het woelmuisje en laten je stilstaan bij de inhoud en nodigen je uit om praktisch aan de slag te gaan, zowel op individueel-, relationeel-, team- of organisatieniveau.

 

'Trots, durf, moed zijn eigenschappen die Johan De Keyser in ons binnenste kan doen groeien en die ons krachtiger maken. Na het lezen van dit boek stel je bij jezelf vast: Johan is geen warmeluchtverkoper maar een warmelucht(aan)blazer. Ik dank hem er van harte voor.'
- Wim Michiels, CEO van Proviron

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Werkboek succesvol samenwerken
Prijs:34,99
Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore