Eerste hulp bij hoogsensitiviteit

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
128
Afmetingen: 
214x175
Verschijningsdatum: 
26/09/2017
EAN: 
9789401446853
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
8

Eerste hulp bij hoogsensitiviteit

  • Gebaseerd op het meest recente wetenschappelijke onderzoek

Raak je snel overprikkeld? Lijkt het soms alsof je veel meer tijd nodig hebt dan anderen om een beslissing te nemen? En zinderen zowel positieve als negatieve emoties lang bij je na? Dan is de kans groot dat je hoogsensitief bent. Je bent zeker niet de enige; naar schatting 15 procent van alle mensen is hoogsensitief. De voorbije jaren is hoogsensitiviteit zowel in de wetenschappelijke wereld als in de populaire media een hot topic. Toch bestaan er nog altijd veel misverstanden rond. Bovendien ligt de focus al te vaak op de negatieve kanten, terwijl hoogsensitiviteit ook een aantal unieke talenten en kwaliteiten met zich meebrengt.

In dit boek vat Elke Van Hoof op een heel toegankelijke manier samen wat we vandaag over hoogsensitiviteit weten én toont ze hoe die kennis je in de praktijk kan helpen om er beter mee om te gaan.

'Ik wil niet alleen focussen op de problemen, integendeel. Met de tips en oefeningen die je in dit boek vindt, kun je onmiddellijk aan de slag om je unieke potentieel te maximaliseren.'

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Stappenplan voor een strategisch welzijnsbeleid op het werk
Prijs:29,99
Subtitle: 
Wat je moet weten
Prijs:29,99
Prijs:16,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore