Generation ZAlpha

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
232
Afmetingen: 
243x176
Verschijningsdatum: 
11/12/2023
EAN: 
9789401463799
Nur-code: 
Marketing
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Generation ZAlpha(en)

Connecting with the Next Micro-Generation

  Generatiedenken vormt, bij juist gebruik, een solide raamwerk voor succesvolle marketing- en productinnovatie. Generation ZAlpha, zoals geïntroduceerd door Maarten Leyts, behandelt de microgeneratie van kinderen geboren tussen 2008 en 2013, zich bevindend op het grensvlak tussen Generatie Z, de digital natives, en Generatie Alpha, de kinderen die zijn opgegroeid met de iPad. Zijn boek beschrijft de (in)betweens; zij zijn niet langer kinderen maar nog geen tieners, en groeien op te midden van de pandemie. Gen ZAlpha maakte de gezondheidscrisis door tijdens hun vroege adolescentie, een fase van aanzienlijke fysieke, psychologische en sociale veranderingen, waarin ouders plotseling vanuit huis werkten, tal van (financiële) onzekerheden opdoken en online lessen en activiteiten de norm werden. Virtuele speeltuinen als Minecraft, Fortnite en Roblox werden de plekken voor sociale interactie.

  De indrukken van de pandemie beïnvloeden mede hoe Generation ZAlpha naar de toekomst kijkt en welke verwachtingen zij hebben op het gebied van leren, shoppen en ontspanning.
  ZAlphas zijn de virtual natives , jongeren die tijdens de pandemie technologie omarmden als faciliteerder voor hun productiviteit en creativiteit. Ze groeien op met Anime en K-Pop, Metaverses, XR, QR, hologrammen, virtuele mensen, AI, en informeren en ontspannen zich via Kidfluencers en Kidpreneurs op Youtube, TikTok, Snapchat en Instagram.

  Het werk brengt een schat aan informatie voor iedereen die Gen Z, ZAlpha en Alpha beter wil begrijpen, bereiken en betrekken. Ze vormen een omvangrijke en wereldwijd gezien de best opgeleide generatie ooit, zijn co-creatief, mondiaal en inclusief, klimaatactivistisch en technologisch procreatief. Generation ZAlpha, connecting with the next microgeneration biedt een aanzienlijke hoeveelheid informatie voor merken, bedrijven, retailers en onderwijsinstellingen die inzicht willen krijgen in de voortdurend veranderende jongerencultuur en evoluerende mediavoorkeuren.

  Prijs:34,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore