Jouw probleemloze carrière

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
168
Afmetingen: 
245x175
Verschijningsdatum: 
15/05/2023
EAN: 
9789401490306
Nur-code: 
Bedrijfskunde algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Jouw probleemloze carrière

Zelfhulpboek voor professionals, carrièretijgers en andere kantoortuinbewoners

  Problemen & Kansen

  Problemen. We doen er alles aan om ze buiten de deur te houden. Maar zodra je de mailbox openmaakt, zit er altijd wel ééntje tussen. En zelfs als je zeker weet dat je je plannen goed hebt doordacht, vind je collega er toch nog één voor je. Er lijkt geen ontsnappen aan: het werkende leven is doorspekt met problemen.

  Wij gaan je daar mee helpen.

  Gelukkig zijn er ook kansen. Kansen hebben meer gemeen met problemen dan je zou denken. Sterker nog, ze zijn enorm met elkaar verweven. De aanpak om problemen op te lossen lijkt heel erg op de aanpak om kansen te benutten. En zo werkt het ook met het voorkomen van problemen en het creëren van kansen.

  We gaan je een definitie geven die je handvatten geeft te begrijpen waarom voor jou iets eigenlijk een probleem of kans is. Met dat inzicht kun je er al gelijk een aantal van tafel vegen. En voor wat er dan nog over is, gaan we je helpen om daar het meeste uit te halen.

  We durven zelfs te stellen dat bewust omgaan met problemen, het oplossen en voorkomen ervan je méér brengt dan alleen probleemvrij door het leven komen. Je zult ook nieuwe kansen creëren en benutten en zo effectiever, efficiënter en gelukkiger zijn.

  Twee boeken?

  Jouw probleemloze carrière is een uniek omdraaiboek, dat bestaat uit twee boeken ineen. Eén boek, de voorkant, helpt je om problemen te begrijpen, op te lossen en te voorkomen. De andere kant van het boek gaat over kansen. Voor die kant draai je het boek om, want een kans is een omgekeerd probleem. Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen die zichzelf en anderen serieus neemt en die het meest op de leukste manier uit zijn of haar carrière wil halen.

  • We beloven dat je problemen en kansen zo kunt definiëren dat je er gemakkelijker mee kunt omgaan.
  • We beloven dat je in staat zult zijn problemen te voorkomen.
  • We beloven dat je zo ruimte zult vinden om nieuwe kansen te creëren en benutten.

  Download GRATIS Jouw Probleemloze Kerst mini-boek!

  De feestdagen staan voor de deur, en wat is er beter dan een probleemloze kerst? Dompel jezelf onder in het verhaal van Peter, die worstelt met het perfecte kerstdiner. Ontdek hoe de principes uit 'Jouw probleemloze carrière' hem helpen zijn feestproblemen op te lossen en kansen te benutten!

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Zelfhulpboek voor vergaderslachtoffers
  Prijs:34,99
  Prijs:34,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore