Kind & Kanker

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
212
Afmetingen: 
245x175
Verschijningsdatum: 
23/03/2021
EAN: 
9789401475358
Nur-code: 
Geneeskunde algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Kind & Kanker

Professionals en gezin samen sterk
  • Een boek over samenwerken aan waardevolle zorg

Eline is nog maar vijf jaar oud als ze van de ene op de andere dag blijkt te lijden aan acute leukemie. Annemiek Kuijer beschrijft vanuit haar perspectief als moeder én arts de reis die zij met haar gezin aflegt door een wereld vol onzekerheid en pijn. Ze geeft een unieke inkijk in de onwerkelijke dagelijkse praktijk van de kinderoncologie.

Eline, haar broer, zus en ouders gaan een samenwerking met hun behandelaren aan die wordt gekenmerkt door openheid, optimisme, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Na de pech van de diagnose volgt het geluk van goed nieuws en het gezin durft voorzichtig weer te geloven in een gezonde toekomst. Ontreddering maakt plaats voor moed, broosheid groeit uit tot onwaarschijnlijke veerkracht.

Kind & kanker is een hoopgevend verhaal over de weerbaarheid van het kind en een ode aan waardevolle geneeskunde waarbij ouders en kinderen écht meedoen en artsen en patiënten elkaar ontmoeten vanmens tot mens.

Met medewerking van: Rob Pieters (kinderoncoloog), Jim van Os (psychiater), Frans Luteijn (verpleegkundig specialist), Lisanne Spaander (survivor Ewingsarcoom), Jo Scholtes (huisarts), Tessa Kerre (hematoloog en Lianne Haveman (kinderoncoloog)

Auteur Annemiek Kuijer over haar boek 'Kind & kanker'

Prijs:23,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)