Pompen en compressoren

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
700
Afmetingen: 
296x214
Verschijningsdatum: 
13/02/2024
EAN: 
9789401495912
Nur-code: 
Technische wetenschappen algemeen
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Pompen en compressoren

  Pompen en compressoren zijn onontbeerlijk in de industrie: ze worden onder meer gebruikt in chemische fabrieken, HVAC-installaties, ruimtevaart, medische en farmaceutische bedrijven. Dit handboek is het eerste werk dat de onderwerpen pompen en compressoren bundelt en op encyclopedische manier benadert. In samenwerking met bedrijven, ingenieurs en technici geeft de auteur een helder overzicht van alle toestellen die op de markt zijn.

  Het boek bevat naast beschrijvingen van de werking, eigenschappen en wiskundige studie van de gebruikelijke pompen en compressoren tevens de noodzakelijke voorkennis op gebied van stromingsmechanica, fluïdumstatica en -dynamica, alsook het deel van de thermodynamica dat noodzakelijk is als voorkennis. Het boek bevat ook een hoofdstuk gewijd aan regelkleppen en afsluiters. Relevante voorbeelden en oefeningen illustreren het geheel.

  Pompen & compressoren is een essentieel naslagwerk voor elke ingenieur of technicus. Ook voor studenten industriële wetenschappen, ingenieurswetenschappen en elektromechanica is dit boek een belangrijk referentiewerk.

  Prijs:59,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean