Van maakbare naar raakbare zorg

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
243x173
Verschijningsdatum: 
23/10/2023
EAN: 
9789401492034
Nur-code: 
Bedrijfskunde algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Van maakbare naar raakbare zorg

Over inspiratie en organisatie

  Waardig ouder worden
  Integratie in zorgzame buurten
  Duurzaamheid
  Schaalvergroting en menselijke zorg
  Leiderschap
  Stervenskunst
  Zorg als passie

  De ouderenzorg staat voor gigantische uitdagingen. Daar kunnen we het beste het hoofd aan bieden door een geïnspireerde aanpak, die je toelaat eigenzinnige keuzes te maken. Soms gaan die in tegen de heersende economische logica, maar getuigen ze wel van een degelijk en duurzaam management. In plaats van te denken dat zorg vooral maakbaar moet zijn, hebben we bovenal nood aan een raakbare zorg op mensenmaat.

  In Van maakbare naar raakbare zorg staat centraal hoe een geïnspireerde visie, en de keuze van een organisatie voor een welbepaalde identiteit, een gezonde basis kan vormen voor de zorg van de toekomst. Als we vanuit een sterke overtuiging de mens weer centraal zetten, dan is de zorg klaar voor morgen.

  Met de medewerking van:
  Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits (CD&V), ouderenpsychiater An Haekens, bio-econoom Tessa Avermaete, ouderenzorgdirecteurs Berten Van Kerkhove en Wim Beelen, econoom en managementexpert Kurt Verweire, theoloog Johan Verstraeten, jezuïet en arts Marc Desmet en zorgethicus Linus Vanlaere.

  Dit boek werd geschreven vanuit de gedeelde ervaring van zorgorganisatie Curando. Hendrik Devriendt, Dirk Lips, Dirk Notte en Emmanuel Van Lierde zijn er respectievelijk adjunct-algemeen directeur, algemeen directeur, directeur van Woonzorgzone Oost en stafmedewerker van de studiedienst.

  Prijs:29,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore