Writing in English 2022

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
344
Afmetingen: 
250x170
Verschijningsdatum: 
07/03/2022
EAN: 
9789401470698
Nur-code: 
Engelse taal, letterkunde en cultuur
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Writing in English 2022(en)

Advanced English Writing Skills for Dutch Speakers
  • Overzichtelijk handboek Engelse schrijfvaardigheid

Heb je ooit naar je computerscherm gestaard, omdat je er maar niet in slaagde om de eerste zin van een Engels essay op papier te zetten? Heb je ooit getwijfeld of de toon van een e-mail aan een Engelstalige professor wel goed zat? Heb je ooit tevergeefs gezocht naar belangrijke informatie in je Engelse notities? Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, weet je al dat het erg moeilijk is om te schrijven in een taal die niet je moedertaal is.

Dit handboek, dat volledig in het Engels is geschreven, is een leidraad voor studenten die hun Engelse schrijfvaardigheid naar een gevorderd niveau willen tillen. In het eerste deel komen fundamentele schrijfvaardigheden aan bod, zoals parafraseren of het nemen van notities. Het tweede deel bevat een waaier aan oefeningen, met sleutel, die studenten helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om efficiënt en doeltreffend te communiceren in geschreven Engels.

Writing in English is vooral bedoeld voor universiteits- en hogeschoolstudenten die hun Engelse schrijfvaardigheid in verschillende genres willen verbeteren.

Prijs:45,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)