Samen aan de slag

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
144
Afmetingen: 
243x153
Verschijningsdatum: 
29/01/2024
EAN: 
9789401497053
Nur-code: 
Orthopedagogiek
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Samen aan de slag

naar volwaardig partnerschap in een persoonsgericht ondersteuningsproces

  Samen aan de slag is geschreven voor iedereen die ondersteuning geeft aan personen met een beperking, zowel binnen als buiten de context van een voorziening. Het vertrekt vanuit de nood aan meer duidelijkheid omtrent de fases, stappen en rollen in een persoonsgericht ondersteuningsproces. De stap van theorie naar praktijk vertaalt zich in praktische tips en concrete richtlijnen. Een aantal 'wat als'-situaties trachten een antwoord te bieden op concrete en in de praktijk vaak voorkomende problemen.

  Het boek is een hulp voor trajectbegeleiders, casemanagers, orthopedagogen, begeleiders, persoonlijk assistenten, familieleden en vrienden van personen met een beperking, maar ook voor managers of leidinggevenden van voorzieningen.

  Dit handboek maakt deel uit van een praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd binnen het interdisciplinair onderzoekscentrum EQUALITY ResearchCollective van de Hogeschool Gent. Het onderzoek werd mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de Hogeschool Gent en werd gecoördineerd door promotor Claudia Claes, co-promotor Stijn Vandevelde en externe co-promotor Jos van Loon.

  De nieuwe editie is volledig herwerkt en up-to-date.

  Prijs:25,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore